top of page
  • OK Administratie

Aanvraagformulier 30%-regeling 2022Het formulier ‘Verzoek loonheffingen 30%-regeling 2022’ is beschikbaar op de internetsite van de Belastingdienst. Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen om in 2022 gebruik te maken van de 30%-regeling voor een werknemer uit het buitenland.


U mag een werknemer uit het buitenland een onbelaste vergoeding geven voor de extra kosten voor tijdelijk verblijf in Nederland. Als u de 30%-regeling gebruikt, dan mag u zonder nader bewijs maximaal 30% van het loon - inclusief vergoeding - aanwijzen als gericht vrijgestelde vergoeding voor extraterritoriale kosten.

Wilt u vanaf de 1e werkdag gebruikmaken van de regeling? Dan moet het verzoek binnen 4 maanden na die dag bij de Belastingdienst binnen zijn. Anders mag u pas gebruikmaken van de regeling vanaf de 1e dag van de maand waarin u het verzoek doet.


Formulier en bijlagen opsturen

Vul het formulier in en laat het ondertekenen door de werkgever en werknemer. Zorg dat u alle gevraagde bijlagen met het verzoek meestuurt. De Belastingdienst neemt de aanvraag pas in behandeling na ontvangst van alle gegevens. Na ontvangst krijgt u binnen 16 weken bericht.

Stuur het formulier en bijlagen naar:

Belastingdienst/kantoor Buitenland Postbus 2865 6401 DJ Heerlen


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page